Poppodium Aan Zee presenteert: BinnenUIT Festival Scheveningen

Poppodium Aan Zee (PAZ) opent op vrijdag 4 en zaterdag 5 september het nieuwe cultuurseizoen in het hart van Scheveningen met een zeer gevarieerd programma. PAZ, een partnerschap tussen YMCA Scheveningen, Popagenda Scheveningen en Live Concertpodium Saturnus, sluit hiermee aan bij het BinnenUIT Festival Den Haag.

4 september: Jazz & Americana Aan Zee

Een heerlijke avond waarop de Americana van singer-songwriter Philip Kroonenberg en de jazz van gitarist Vincent Koning & band op het podium vertolkt worden, terwijl je gefêteerd wordt door Italiaanse ‘after-dinner’ lekkernijen, zoals Parmezaanse kaas, Salami, verse druiven, de beruchte Toscaanse chocolade-vijgentaart Panforte en heerlijke whisky’s, Grappa’s en meer van de Italiaans-Scheveningse Wereldcultuurorganisator Sandro Bruti en zijn Stichting Dramtune. Philip speelt deze avond met een special guest namens Acoustic Alley, de organisatie die veelvuldig intieme luisteroptredens in het hartje van Den Haag verzorgt. Vincent Koning, die op tour is geweest door zo’n beetje de hele wereld, heeft speciaal voor het BinnenUIT Festival Scheveningen een band met topmuzikanten in het genre samengesteld. De lead vocals zijn voor rekening van Caroline de Rooij, dochter van Karel de Rooij en succesvol jazz-zangeres en -docent in Wenen.

5 september middageditie: Musical, Zang & Klassiek Aan Zee

Ruim baan voor talent op het gebied van zang, musical en klassiek. Monique Harteveld schrijft kinderliedjes en is de bedenker van Zingverhalen. Deze middag toont Monique met haar Kinderkoor De Zeesterren en meerdere zangtalenten hoe leuk het uitvoeren van kinderliedjes is. De arrangementen van Zingverhalen zijn gemaakt door Jan Rooymans, o.a. co-writer van de hit ’t Is Altijd Lente in de Ogen van de Tandartsassistente. Myrthe Zonneveld, afgestudeerd aan de Dutch Company of Performing Arts geeft vervolgens met een aantal leerlingen een mooie preview van de Y-musical Theaterschool. Tot slot speelt master-docent en concertmusicus Diana Byazarti samen met een leerling van YMCA een prachtig vioolconcert.

5 september avondeditie: Variété Aan Zee o.l.v. Karel de Rooij

Niek Takens Club (Kerk) Lourdes 2018 by Iwan de Brabander

De Nederlandse koning van de variété, Karel de Rooij (Gouden Roos van Montreux-winnaar met Mini & Maxi), zal vanuit zijn Stichting Scala een variatie aan previews op de planken brengen, juist om variété-cultuur zichtbaar te maken in Den Haag door jong talent te stimuleren. PAZ is trots om de kijkers hier een snufje van aan te bieden. Een gast mogen we alvast verklappenNiek Takens, de meester in het creëren van illusies en het manipuleren van gedachten en meervoudig Nederlands kampioen en vice-kampioen van Europa.

Showtime vrijdag 4 september : 20.00 – 23.00 uur Tickets voor deze Double Bill show plús Italiaanse lekkernijen plús een welkomstdrankje naar keuze kosten slechts € 12,50. U helpt gelijk de artiesten; een gedeelte van dit bedrag komt ten goede aan hen! reserveer hier je tickets
Showtime zaterdag 5 september middageditie: 15.00 – 17.00 uurToegang is gratis reserveer hier je tickets
Showtime zaterdag 5 september avondeditie: 20.00 – 23.00 uur Tickets kosten € 5,00. Dit bedrag komt geheel ten goede aan de artiesten. reserveer hier je tickets