Popradar Academy: leven van muziek

Wil jij geld verdienen met je muziek? Of wil je weten welke stappen je kunt zetten om verder te komen in de music business? Kom dan deze woensdag 25 september om 19.30 naar de masterclass van Popradar Academy. Ervaren professionals delen hun kennis en visie over onderwerpen als imago, rechten, boekingen, netwerken, productie en geld. Mis deze editie Popradar Academy ‘Leven van muziek’ niet! Met Robin Veldman, Jantine Annika Heij, Valentijn Bannier en host Marco Bijsterbosch.

Robin Veldman (producer/songwriter/muzikant)

playground zer0 hipfest 2019
Foto Playground Zer0: Iwan de Brabander

Elke dag maakt Robin tracks in zijn studio. Hij werkt samen met artiesten als AVA NOVA, Playground Zer0, Pat Smith, splendid music, Caro Emerald. Je kan hem het hemd van zijn lijf vragen over Sena, Buma/Stemra en Norma, want hij regelt dat echt goed. Zo goed, dat hij er van kan leven. Stel al je vragen over (geld verdienen met) studiowerk, auteursrecht en op radio/tv spelen aan Robin en leer er geld mee verdienen.

Jantine Annika Heij (songwriter/vocalist/producer)

Jantine reist de wereld over om songs te schrijven. Ze maakte tracks met niet de minste artiesten als Skrillex, Ryan Lewis en Hardwell. Ook werkte ze met de writing teams van Selena Gomez, Miley Cyrus en Demi Lovato en met schrijvers als Andrew Goldstein & Nat Dunn. Onlangs tekende ze zelfs een deal met Sony/ATV en heeft al meerdere nummer 1 hits op haar naam staan. Hoe ze dit doet toch? Luister naar haar verhaal en stel al je vragen aan Jantine.

Valentijn Bannier (muzikant)

zuco 103 westerpop 2019
Foto Zuco 103: Iwan de Brabander

Valentijn is vast lid van Zuco 103 en toerde in 15 verschillende landen met acts als Giovanca, Ruben Hein, Lefties Soul Connection en SKIP&DIE. Verder heeft Valentijn nog twee eigen acts waar hij zijn creativiteit op botviert: Koffie en Cirque Valentin. Als je zo veel toert, dan moet je toch wel veel geld verdienen? Valentijn gaat je er alles over vertellen bij deze Popradar Academy!

Je luistert jezelf al rijker deze editie Popradar Academy ‘Leven van muziek voor €5,- in Het Magazijn op de Grote Markt 10. Lees meer over de maandelijkse Popradar Academy door Popradar Music Support.