Popradar Winterfest 2020: eerste namen bekend

Het belooft een heerlijke editie te worden van Popradar Winterfest 2020 op 29 februari! Net als bij de vorige edities tovert Popradar haar oefenruimtes om tot kleine popzalen voor meer dan 50 acts. De eerste veertien namen van dit grootste gratis binnenfestival van Den Haag zijn nu bekend.

Veertien eerste acts

Popradar Winterfest 2020 DiTCH

De eerste veertien aangekondigde acts zijn: Rosie, Drunktank, Loco/Motive, ROOS, Holbeck, I’Am Lotus, Dirty Frank and the White Russians, The Upper Shelves, The Limiters, Alison’s Fall, Black Silence, Rise Of The Wood, DiTCH en Valice.

Divers muzikaal programma

Popradar winterfest 2020

Van metal tot urban en van indierock tot jazz: Winterfest programmeert een muzikale tsunami aan opkomend talent in diverse genres. Alle ruimtes in Popradar in Loosduinen ademen muziek. Van discodansen in de Kapel, crowdsurfen in het café tot akoestische tunes van singer-songwriters. Bij de Talent Stage presenteren diverse muziekscholen (o.a. ROCKIT, Popschool Remco Visker, YMCA bandcoaching en Ready to Play) hun topacts. En in de avond geniet je van een urban broedplaats van het Haags hip-hop collectief 54 FEST.

Mis deze editie van Winterfest op zaterdag 29 februari van 14.00 tot 02.00 niet! Het is gratis toegankelijk. Lees meer over Winterfest en het programma op Facebook. Meer informatie over Popradar vind je op de website.