Ready to Play met Sunny Rays

Zaterdag 9 maart 2019 is het tijd voor de muzikanten uit de Ready to Play-stal om hun ding te doen in ’t Haagse Paardcafé. Nog net gelukt om de warme Sunny Rays te vangen.

Sunny Rays warm, catchy en te kort

sunny rays paardcafe

In een stampvol Paardcafé binnenkomen is altijd goed. Dat betekent dat er goede bandjes zijn. En vanavond staan er een aantal performers van Ready to Play op het goed verlichte podium. Met een leuk optreden van The Redstone Circus net vers achter me ben ik helemaal klaar voor Sunny Rays. Lekker sfeertje en na gezellig wat bijkletsen met leuke mensen om me heen ga ik naar voren om de sunny people te fotograferen.

sunny rays ready to play

Handen gaan gelijk de lucht in. Heupen swingen. Gelijk is het zover hier. Cool om met een Nederlandse tekst te openen, poëzie op een reggae vibe. En die vibe gaat door in het Engels. En dan bam…. geen tijd meer… uitgelopen deze avond en dus gaan de zonnestralen van het podium. Heel nice was het. Te kort, maar daardoor een goede teaser voor een volgende keer… en die keer is misschien wel komende vrijdag 15 maart in O’Casey’s!