Royal Christmas Fair 2019: 12 dagen sfeervolle kerstmarkt

Van 12 tot en met 23 december geniet je op het Lange Voorhout van de zesde editie van de gratis toegankelijke Royal Christmas Fair 2019. Maar liefst 12 dagen lang struin je langs deze sfeervolle kerstmarkt, doe je mee met de Christmas Sing Along of swing je met het Gospelkoor mee. Mis deze magische dagen in het centrum van Den Haag niet. Foto boven: Richard Mulder

Sfeervol Den Haag

Royal Christmas Fair 2019 lange voorhout
Foto: Anne de Rijk

Het Lange Voorhout in het historisch centrum van Den Haag is misschien wel de mooiste laan van Nederland. Te midden van het Binnenhof, Paleis Noordeinde, ambassades, musea en sfeervolle winkelgebieden als de Denneweg, de Plaats, het Hofkwartier en het Noordeinde. De Royal Christmas Fair 2019 met meer dan 100 kersthuisjes, een verlichte hemel in de vorm van 100.000 twinkelende LED-lichtjes in de bomen en de prachtige omgeving zorgen voor een ultieme, haast on-Nederlandse, kerstsfeer.

Highlights Programma

Royal Christmas Fair den haag
Foto: Anne de Rijk

Er is genoeg te beleven voor jong en oud. Verwonder je over de vele lichtjes en vuurtjes. Geniet van de kerstacteurs, (kinder)koren, voorstellingen en ontmoet natuurlijk de enige echte Kerstman.

  • Spectaculaire opening kerstmarkt: donderdag 12 december, 17.00 uur
    Burgemeester Pauline Krikke en de ambassadeur van Zweden openen de kerstmarkt door het ontsteken van de Zweedse kerstboom. Hiermee luiden zij de kerstperiode in en wordt de kerstmarkt in magisch licht gehuld.
  • Christmas Sing Along: donderdag 19 december
    Tijdens deze Christmas Sing Along kunnen bezoekers hun favoriete liederen zingen in een haast magische sfeer.
  • Gospel Night: zaterdag 21 december
    Een professioneel koor, een organist en een dirigent zijn de elementen die garant staan voor een swingende en sfeervolle avond.

De Royal Christmas Fair 2019 is dagelijks geopend van 12.00 – 21.00 uur. Ga voor meer informatie naar de website.