Rrrollend naar het knusse foodtruckfestival

Vanaf 30 mei kun je weer genieten van het gratis toegankelijke knusse foodtruckfestival Rrrollend op het Lange Voorhout in Den Haag. Bij dit foodtruckparadijs geniet je van verrassende hapjes en drankjes en van een toffe sfeer. Swing mee met lokaal talent en jazzbands of relax in de lounge bij de DJ. En er is ook aan de kids gedacht: een duik in de ballenbak, een rondje zweven in de zweefmolen, mooi geschminkt worden of vermaak van het kindertheater.

Vier dagen genieten op het Lange Voorhout in Den Haag

kinderen Rrrollend foodtruckfestivals den haag

Donderdag 30, vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni kun je genieten van 14.00 tot 23.00. Zondag 2 juni proef je van 12.00 tot 21.00 uur van al het heerlijke eten wat Rrrollend te bieden heeft. Of je nu met je buren, vrienden, collega’s, familie of je eerste afspraakje komt: voor ieder is er wat wils! Met wie kom jij genieten?

Over Rrrollend Foodtruckfestivals

Rrrollend foodtruckfestivals den haag

Het foodtruckfestival begon in 2014 met drie evenementen. In 2015 groeide dit naar 14 en in 2016/2017 zijn er zelfs 24 festivals georganiseerd door heel Nederland. Daarmee zijn ze de grootste organisator van foodtruckfestivals. Lees meer over Rrrollend op de website.