Sally 4th, My Universe, Dana Qadri: drie keer country

Vrijdag 15 november is het country-time in de popzaal van het Musicon. Drie keer country. Totaal verschillende bands met twee dezelfde factoren: country en Febby Tasiran!

Akoestische country met een aardig blues volume

3 keer country Febby en Dana
Febby Dana Emma Country Summit Special 2019 Musicon by Iwan de Brabander

Samen met Jitters-matties Ka en Bianca en andere vrienden zijn we klaar voor de Country Summit. Sound check is net voorbij, zaal een kwart vol. Eerst wat bandleden gedag zeggen. De eerste countryformatie zet in en de ondertussen vollere zaal staat en zit vanaf noot één te genieten. Songs van onder andere Miranda Lambert, Carry Underwood komen uit de mooie, rocky, bluesy stem van Dana, de strumming gitaar van Febby en beatgevende cajón van Emma. Clean booming sound uit het trio. Open mind. Open sound. Geluid, camera… BAM… actie en reactie!

My Universe xxl

My universe xxl
My Universe XXL Country Summit Special 2019 Musicon by Iwan de Brabander

De normaal akoestische formatie My Universe van drie (Febby, Sharon en Greg), staat vanavond met vijf. Megabassist Andy en superdrumster Emma Groen vullen de altijd country-soul vibe aan met vette sound van de drum en bas. Altijd een feestje om My Universe te zien en dat feest ging bij het nummer ‘Jackel and Hyde’ compleet los en dat keer 10… Musicon gaat los!

Te gekke formatie Sally 4th

sally 4th
Sally 4th Country Summit Special 2019 Musicon by Iwan de Brabander

Febby heeft al meerdere malen vol passie verteld over Sally 4th. De formatie die kan wisselen van artiesten maar altijd de country rock full force kan brengen. Vanavond staat naast Febby, Amy, Chloe, Dorien, Jamie en Sander te country-rocken. Wat een kracht en harmonie op vocals boven op een zelfde harmonievibe van de band. Allemaal giganten stuk voor stuk én samen…. Bigger than big!

Thanks!

Febby Country Summit Special 2019 Musicon by Iwan de Brabander

Een hele toffe muzikale avond. Supergezellig. Wat een artiesten heeft onze Hofstad toch! Musicon bedankt. Alle artiesten bedankt. En Febby, blijf artiesten bij elkaar brengen!