Scheveningen Light Walk: schrijf je nu in!

Het leukste wandelevenement, de Scheveningen Light Walk, is op zaterdag 14 december. In de donkere wintermaand trekken duizenden sportieve grote en kleine wandelaars de wandelschoenen aan. Schrijf je nu in voor een afstand als 5,5 km (Kids Light Walk), 7,5 km, 12,5 km of 18,5 km en wandel samen door magisch verlicht Scheveningen. Foto boven: Iwan de Brabander

Muzikale acts en verrassingen

Scheveningen Light Walk

De start van de 12,5 km en 18,5 km is op het strand bij De Pier op Scheveningen. Via de mooie route word je onderweg verrast met bijzondere lichtgevende- en muzikale acts en geniet je van lekkere warme hapjes en drankjes. Inschrijven voor De Kids Light Walk of de 7,5 km? Deze starten vanuit Madurodam; de entree van deze Nederlandse miniatuurstad is inclusief bij de inschrijving. Iedereen finisht op het strand bij De Pier, waar je warm wordt onthaald met een herinneringsspeldje.

Kids Light Walk Madurodam

scheveningen night walk
Foto: Robert John Henderson

De jonge wandelaars van 4 t/m 12 jaar lopen onder begeleiding van minimaal één volwassene de Kids Light Walk van circa 5,5 km. De start is in Madurodam en de entree is inbegrepen. Je kunt met het afhaalbewijs van de Scheveningen Light Walk al vanaf 15.00 uur terecht om genoeg tijd in Madurodam te kunnen besteden.

Voor meer informatie en inschrijvingen ga je naar de website.