Schevenings Kuieren en Popagenda Scheveningen eren de ouderen

Zondag 22 maart van 09.00 – 09.40 uur eren Schevenings Kuieren en Popagenda Scheveningen de ouderen. En hoe..? Een speciale livestream door de beheerders van Facebookpagina ‘Wat is het fijn om een Scheveninger te zijn’. Een wandeling langs Scheveningse gedenktekens. Symbolen als het Schevenings Vrouwtje, de Vuurtoren en de Gedenknaald waaruit blijkt dat Scheveningen al voor hete vuren heeft gestaan en heeft overwonnen.


Zingend eerbetoon aan de ouderen

Johan en Lelsey by Iwan de Brabander

Popagenda Scheveningen juicht het initiatief van Schevenings Kuieren toe en zorgt voor een passend slot van deze livestream. De bekende Scheveningse zanger Johan ter Schegget zal de ouderen van Zorgcentrum Het Uiterjoon met zijn krachtige stem vanaf de straat toezingen en eren. Johan wordt hierbij begeleid door gitarist Lesley Warendorff.

De afsluitende stop is om 09.30 uur vóór de ingang van Het Uiterjoon, om juist die mensen te eren die nu in zoveel problemen zitten en de strikte maatregelen moeten accepteren. Met deze actie bedanken wij ook alle ouderen in de Scheveningse verzorgingscentra, dat zij ons in het verleden door zware periodes hebben geloodst.

Stem daarom zondag 22 maart vanaf 09.00 uur massaal af op de speciale Live Stream van Schevenings Kuieren op de Facebookpagina Wat is het fijn om een Scheveninger te zijn!