Schollenpop Livestream Festival

Zaterdag 11 juli vanaf 20.30 uur vindt een hele bijzondere livestream plaats: de officiële 24e editie van Schollenpop! Deze editie van Schollenpop is niet met de voeten in het zand, maar met de voeten op de bank. Geniet van bands met Duindorpse roots: Suburbs, New Dosis Audio en Mammoth. Schollenpop wordt verzorgd door Poppodium Aan Zee in samenwerking met meerdere Scheveningse cultuurorganisaties.

Livestream via Facebookpagina’s

Helaas moeten we het deze zomer ook zonder dit legendarische popfestival Schollenpop op het Zuiderstrand van Scheveningen doen. De ruim 120 vrijwilligers en duizenden bezoekers kijken er elk jaar weer enorm naar uit. Een grote teleurstelling dus. Om het niet helemaal voorbij te laten gaan, komt Schollenpop je huiskamer binnen via de livestream vanaf Poppodium Saturnus op Scheveningen. De livestream is te volgen via de Facebookpagina’s van Poppodium Aan Zee, Stichting Schollenpop, YMCA Scheveningen, Saturnus Live Music en Popagenda Scheveningen.

20.30 – 21.00: Mammoth
21.30 – 22.00: New Dosis Audio
22.30 – 23.00: Suburbs

Doneer voor Stichting Schollenpop

Schollenpop heeft jullie steun voor de jubileum-editie in 2021 hard nodig. Je kunt Stichting Schollenpop en de artiesten vóór, tijdens én na de livestream daarom financieel ondersteunen. Houd ook hiervoor alle socials in de gaten. Onze grote dank!

Lees meer over Poppodium Aan Zee op Facebook.