Son Mieux is AAN bij Paagman

Naar aanleiding van het pas uitgekomen album ‘Faire de Son Mieux’ knallen de bazen en bazinnen van de Haagse Topgroep Son Mieux het dak van boekhandel Paagman eraf.

De passie van Son Mieux

son mieux paagman
Foto: Ilja Vlietstra – IMV-Fotografie

Camiel Meiresonne, die nu al lekker wat jaren zijn muzikale kunnen aan het brengen is, vertelt dat hij zichzelf via zijn muziek aan het ontdekken is. Op onderzoek naar zijn beste zelf. Waarbij zijn band, vrienden en familie om hem heen, hem naar een hoger level aan het helpen zijn. ‘Niet dat ik er al ben (verwijzend naar de titel van het album; Doe je best!), nog lang niet. Maar ben door het bezig zijn met mijn muziek, mijn passie en fijne mensen die deze passie delen op het juiste pad aan het komen.

De sound van Son Mieux

son mieux paagman
Foto: Ilja Vlietstra – IMV-Fotografie

Na een overleg of er akoestisch gespeeld zou worden of niet, wordt Son Mieux voorgesteld en aangekondigd. Hierna gaat de band een avontuur van monitorloos spelen aan. En monitor of niet. Deze megagiganten killen het altijd. Elk optreden, klein of mega groot, gaat de artistieke beuk erin. Beginnend met een meezinger/neuriër ‘Eazy’ zit al gelijk de sfeer op 110%. Onderling wordt er nog een beetje geworsteld met het achtergrond zingen van de een in de ander haar oor, waar muzikaal voor het publiek niets aan te merken is. Deze pure kunstenaars geven alles. Bij elk luid applaus na elk nummer zie je hoe er wordt genoten. Zo mooi om te zien hoe deze band is en hoe ze overal worden gewaardeerd voor wat ze doen. De kunst die ze maken! Waanzinnig! De sound van Son Mieux in de Paagman is AAN!

Son Mieux…

son mieux paagman
Foto: Ilja Vlietstra – IMV-Fotografie

Na het spelen nog even met de fans bijkletsen en de albums signeren en hop naar de volgende promotiegig,

Voor mij niet meer te tellen hoeveel keer ik Son Mieux heb gezien. Wat ik wel weet is dat ik ze nog een ontelbaar keer wil zien! Thanx Paagman en natuurlijk Son Mieux!

Bekijk meer foto’s van Son Mieux bij Paagman op Facebook bij IMV-fotografie.