MINILAND: stem je favoriete gebouw in LEGO® steentjes

Stem vanaf nu op een van je favoriete iconische gebouwen, als de Pier of het ADO stadion, van Den Haag en Scheveningen. De winnende gebouwen worden nagebouwd in het MINILAND van LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen. Doe mee en zie je gebouw binnenkort in duizenden LEGO® steentjes.

1 miljoen steentjes in MINILAND

MINILAND van LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen
Foto: Ronald Speijer

MINILAND is met de iconische gebouwen een interactieve weergave van Scheveningen en Den Haag. De ‘Meester Model Bouwers’ gaan aan de slag met de bouw van de gebouwen met de meeste stemmen van het publiek. Afhankelijk van de afmeting en complexiteit kan het maken van één gebouw maanden duren en worden er duizenden LEGO® steentjes gebruikt. In MINILAND worden minimaal 1 miljoen steentjes verwerkt.

De maquette van het Mauritshuis

MINILAND van LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen
Foto: Ronald Speijer

LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen kondigt met de onthulling van de maquette van het Mauritshuis de start van de verkiezing voor MINILAND aan. Het is vanaf vandaag mogelijk om te stemmen op iconische Haagse en Scheveningse gebouwen die nagebouwd gaan worden. Op woensdag 10 juli worden de winnende gebouwen bekend gemaakt.

Lees meer de bouw van LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen in een eerder bericht.