Submarine geeft elke week een music livestream

Underground muziekplatform Submarine geeft je de komende vrijdagen online liveshows van de bovenste plank. Letterlijk, want ze streamen HQ live vanuit HollandSpoorStudios op de zolderetage van Popradar Den Haag. Volg Submarine Den Haag en ontvang een melding zodra ze live gaan. Check het programma per Submarine livestream op vrijdag. Sluit je computer aan op betere speakers of pak een koptelefoon erbij. Drink, deel en enjoy.

Vrijdag 19 juni live-stream

Speedgeezers speelt snelle, funky rock onder invloed van bands als King Gizzard & The Lizard Wizard, Vulfpeck en Jimmi Hendrix.
Al Stone Music is een solo performing gitarist-zanger uit Lausanne (Switzerland). Hij speelt energieke bluesrock riffs en folk airs die doen denken aan kampvuur en lonely traveler avonturen. AL STONE speelt eigen composities en aangepaste covers op de elektrische – en slide gitaar met hoge emotie en intensiteit.

Vrijdag 26 juni live-stream

Het legendarische duo PIOUXSIE, bestaande uit Jessie Hoefnagel & Alina Valentina begon 6 jaar geleden en heeft volle zalen platgespeeld met hun unieke abandonwave sound. Na een korte pauze van 3 jaar zijn ze teruggekomen met een denderend nieuw geluid. Om op te dansen, de liefde mee te bedrijven of om mee te huilen.
alkaloid is een elektronisch muziekproject van Rob Kanters (bas, synth & heel veel effecten) en Tom Besuyen (zang & gitaar). Elementen van drone soundscapes worden gecombineerd met diepe grooves en melodische lagen tot donkere en dansbare clubcomposities. Denk daar gruizige elektronische beats en percussieve samples onder en verheug je op de krachtige live-uitvoering van dit al.