Succesvolle opening Route 66 Café

Vanavond 2 februari is het zo ver. We hebben de zaterdagavond-jitters voor de opening van het nieuwe muziekcafé Route 66 op Scheveningen. Het belooft een leuke avond te worden met lieve vrienden, goeie live muziek en gezelligheid. Topfotograaf en Jitter Iwan de Brabander maakt vanavond de foto’s. Ik stap op de fiets in de kou en regen en heb er veel zin in.

Stampvol Route 66 Café

Samen met Popagenda Scheveningen heeft eigenaar Amir Hashemi het event gepromoot. En goed ook. Het Route 66 Café is stampvol gezellige mensen. Samen met buddy Andre Hazel wring ik me tussen de mensen door naar voren. Het lijkt alsof we in een vriendengroep zijn beland. Iedereen lijkt elkaar te kennen en de rest is ook meer dan welkom.

The Big Hairy entertaint

Op het podium in het midden van Route 66 Café speelt de Scheveningse band The Big Hairy. Ze spelen rock covers van Brood tot Radiohead. Wat een heerlijke sound heeft deze band. Zanger Johan ter Schegget betrekt met zijn charisma en stem met een ruig randje moeiteloos het publiek erbij. Doe daarbij het gitaarspel van Lesley Warendorff, de bas van Peter Stoker en drums van Benjamin Lampe en je hebt een feest.

Route 66 café feest door

Eigenaar Amir is duidelijk trots op zijn café. De hele avond is hij druk in de weer met de gasten. Dit hele weekend zijn er optredens voor de opening. Maar ook voor de komende weken staan er goeie bands en artiesten op het programma. We hopen dat we nog lang mogen genieten van dit bruisende Route 66 Café.

Amir en team, The Big Hairy, Iwan de Brabander, Popagenda Scheveningen, lieve vrienden, bezoekers en nieuwe bekenden: bedankt voor de gezellige avond!

Bekijk meer foto’s van Iwan de Brabander op Facebook.