Sunfire op film

Vrijdag 31 januari 2020 presenteren Marina Margallo en Maria Kirova voor een select gezelschap de documentaire ‘Long Road to Come’ in Filmhuis Den Haag aan ’t Spui. Een verhaal met en over de vette folk/country/soulband Sunfire op film.

Na een lange weg

Marina en Maria worden gefotografeerd op het moment dat ik bij Het Haags Filmhuis aankom. Na iedereen welkom te heten loopt de zaal vol en gaan de dames voor het scherm staan. Een korte intro over het tot stand komen van de docu en het plezier en stress om tot het eindproduct te komen.

Sunfire verhit het scherm

Sunfire is een band met een hele grote berg energie. En die energie raakt het publiek keihard en neemt hun mee in de folk/country/soulvibe. Nu is het kijken of de kracht van de onderlinge band en de plezier op het podium ook in de documentaire eruit komt. De korte Sunfire op film geeft een mooie omlijsting van zoals ik de band ken. Ken je Sunfire nog niet en ben je benieuwd…

Verschillende filmfestivals in verschillende landen hebben de docu op hun vertoonlijst staan. En natuurlijk is het mooie resultaat van Marina en Maria ook op het Haags Roots filmfestival te zien.