Sunny Rays zoekt vega jagers

Sunny Rays zoekt vega jagers om de beren van hun pad te halen. De band heeft 5 vette nummers uitgekozen om een EP in elkaar te zetten. En dan komt Corona… Een sprookje dat ze met behulp van een ieder naar een vrolijk eind willen brengen. Help deze muzikale zonnestralen hun EP te realiseren en steun hun crowdfunding!!!

Het Zonnige Leventje

Het leven begint steeds zonniger te worden. De muziek ontpopt zich naar de Corona-maatregels hier en daar. Klein maar laat zich steeds meer zien en horen. Het is alweer bijna tastbaar. De vier giganten van Sunny Rays willen hun lekkere chille en Nederlandse reggae-pop-jumpnummers met bizar vette teksten voor iedereen tastbaar maken. Tastbaar in de vorm van een cd. Op eigen kracht waren ze daar al lekker mee bezig maar door de plotselinge optreed-stop vervallen wat van de geplande inkomsten. In samenwerking met Voor de Kunst is er de crowdfunding Bestrijd beren met Sunny Rays ontstaan. YEAH!

Steun en voel hoe hoog de warmte kan oplopen

Sunny Rays Musicon by Iwan de Brabander

‘Het Zonnige Leventje’ refereert naar dat er soms meer speelt dan mensen op het eerste gezicht aan elkaar laten blijken. Sunny Rays hoopt met deze EP mensen te laten voelen en beleven dat het oke is om jezelf te zijn en dat het leven niet altijd zo vlekkeloos hoeft te verlopen als er van jezelf en de maatschappij wordt verwacht. Doneer en je krijgt er nog wat moois voor terug… Hoe mooi… Dat zie je hieronder. Je kan ook doneren zonder een tegenprestatie… Klik dan hier Help mee met de beren van hun pad te halen… Maar dan wel lief zijn tegen de beer (als ie maar weg gaat)!

Come and get it while it’s hot!

€ 20 of meer …De EP.
€ 35 of meer …CD + Sokken.
€ 50 of meer …Factoor 50. CD, Shirt, Sokken.
€ 100 of meer …Sunny meal. Sunny meal voor max 4 personen inclusie Factor 50.
€ 150 of meer …Sunny Carwash + Factor 50. Je auto zal stralen.
€ 250 of meer …Sunny Cleaning Service + Factor 50. Je huis glimt als nooit tevoren.
€ 500 of meer …Privéconcert + Factor 50. Superset van 45 minuten.
€ 1.000 of meer …Eigen levenslied + 2 x Factor 50. Je eigen lied op maat, wow!!!
Facebook: https://www.facebook.com/
Instagram: https://www.instagram.com/sunnyraysmusic/?hl=nl
Website: https://www.sunnyrays.nl/