Superstrakke beats met Chaos Club

19 september speelt de Nederlandse Drum ’n Bass formatie Chaos Club met hun superstrakke beats de Scheveningse popzaal Saturnus uit haar voegen. Hun rock-, soul-, hip-hop invloeden combineren ze met clubsound en lekkere (break)beats. Saturnus gaat helemaal los, maar dan stil op ieder z’n plek.

Beat it! Play it!

Chaos Club @ Satunus by Iwan de Brabander

Een hele vette intro met zwevende tunes en daar een tekst over in het Scheveningse Saturnus. Een tekst helemaal afgestemd op de Corona en de locatie Saturnus. Beat-ragger Collin Kuster krijgt van zanger/keysbuster Chuck Burgess hét sein en BAM, losser dan los. De elektronische sounds laten je wegdromen, terwijl de booming beats je weer terugzetten op je plek en elke vezel in je lichaam in dansmodus zet. De zang van Chuck is een vette plus op de sound. Dat Collin, met het continue voluit rammen, zijn armen aan het eind van het optreden nog aan zijn lichaam heeft: WOW! Geen vergelijk met andere formaties in de muziek, maar een mix van alle soorten muziek is hier mogelijk en dat benutten de mannen ook zéér. Dik een uur Chaos Club is wekenlang nagenieten!

More Chaos…

Chaos Club @ Satunus by Iwan de Brabander

De formatie zoals we deze vanavond zien is de basis van Chaos Club. Manager Kelly Zuiderwijk vertelt dat de helaas vandaag afwezige Gitarist Dani Rogosic normaal nog wat plekken in de muziekstukken invult met bizarre gitaar-rifs. Reactie is…WHAATTT nog meer sound…COOL!
Voor wie de drie Chaos Club-members wilt checken…
25 september komt de nieuwe track ‘Feels Like Home’ uit. Een liquid Drum ’n Bass track met een bitterzoet zomergevoel. En die wordt gereleased tijdens het optreden in Nederland 3!