The Hague Film Awards 2019: de Roaring 20’s

In februari stuurden vele filmmakers hun project in na de oproep aan Haagse filmmakers en vloggers om mee te doen aan de tweede editie van The Hague Film Awards. Op 11 mei 2019 is het dan zo ver, de winnaars worden bekend gemaakt in het Theater aan het Spui tijdens de spetterende Award Show.

Finalisten zeven categorieën The Hague Film Awards 2019

De jury koos de finalisten binnen de zeven categorieën: Speelfilm, Korte Film, Muziek Video, Animatie, Documentaire, Vlog en Critics’ Choice. Op de de website van THFA kun je alvast de genomineerden en de filmtrailers bekijken. Tijdens de Award Show in het Theater aan het Spui worden de films vertoond. Daarna kun je de filmmakers vragen stellen.

Live optredens, netwerken en stemmen

De The Hague Awards 2019 heeft alle ingrediënten voor een mooie avond uit. Tijdens de gevarieerde show maakt de jury de winnaars bekend en worden de films getoond aan het publiek. Naast live optredens, kun je onder het genot van een drankje ook netwerken in de foyer. Het publiek stemt mee op hun favoriete film voor de People’s Choice Award.

Tickets en drankjes

De tickets kosten slechts €5,- inclusief een glas champagne en een gratis drankje tijdens de pauze. Bestel je tickets op de website.
Bekijk meer informatie en het programma en nominaties op de website van The Hague Film Awards 2019.