THE LIFE I LIVE 2020 Den Haag geannuleerd

Helaas gaat ook de tiende editie van THE LIFE I LIVE, Koningsnacht en Koningsdag op 26 en 27 april in de binnenstad van Den Haag niet door. De nieuwe richtlijnen in de strijd tegen het coronavirus laten aan duidelijkheid niets te wensen over. Evenementen vinden tot 1 juni geen doorgang. Gezondheid boven alles en alles wat gedaan moet worden om het coronavirus in te dammen, is de grootste prioriteit. Dus ook het annuleren van THE LIFE I LIVE 2020. Foto boven: Jolanda van Wijhe.

THE LIFE I LIVE 2020
Foto: Wouter Vellekoop

In de laatste maand voor THE LIFE I LIVE 2020 zouden de puntjes op de I worden gezet. Het loopt dit jaar anders. Door de (inter)nationale ontwikkelingen en de uitspraken van vele deskundigen over het coronavirus, zag de organisatie dat er in april niet meer op een verantwoorde manier een grootschalig festival kon plaatsvinden.

De organisatie wenst iedereen die geraakt wordt door de coronacrisis alle sterkte: “Houd je aan de richtlijnen, let op elkaar en hopelijk kunnen we in de toekomst dan weer het leven oppakken zoals we dat gewend waren”.