Throwback to: Amy Winehouse door Sven Hammond en Kim Hoorweg

Op zaterdag 13 april gaat de grote zaal van ‘t Paard los op de vibe van de Sven Hammond-band en Jazz zangeres Kim Hoorweg. Sven Figee staat bekend om zijn lekkere Hammond orgel-sound en enorme muzikaliteit. Samen met zijn band heeft hij alle podia in het land en over de grens bespeeld.

sven hammond paard den haag

Vanavond, samen met Kim Hoorweg eren ze de muziek van een van hun helden: Amy Winehouse. En dat doen ze niet zomaar. Dat gaat met de soul die we kennen van deze giganten. Gecombineerd met de super vocals van Kim Hoorweg en de backings van John Harris en Jared Grant is het genieten. Bekende en onbekende knallers en tot slot nog twee nummers eigen werk.

kim hoorweg

More More More!

Hoe de band deze songs eigen maakt is waanzinnig. De sound, de magie overstijgt de zaal. Wat een energie. De groovende moves en zoete vocals van Jared en John alleen al zijn een genot om naar te kijken. Zoals ik al zei: alles past perfect bij elkaar. De smooth funky bas van Glenn. De vet gelikte gitaarrifs van Tim. De strakke beats van Niek en de swingende blaassessie van Arjan en Cees. Een supersound. En de topping. Ja, de kers op deze taart. De unieke, vette stem van Kim gecombineerd met de toetsen en stem van Sven.

sven hammond amy winehouse paard

Na zo’n avond moet je gewoon in rehab. Een grote feest-vibe!