Schatzoeken met TrashUre Hunt en NLdoet

Zaterdag 16 maart kan iedereen van 13:00 tot 15:00 mee op jacht naar afvalschatten op Scheveningen. Kom ook en help voorkomen dat de schatten in de zee belanden. We verzamelen in de Keizerstraat 87.

Wat is TrashUre Hunt?

De spelregels zijn simpel: TrashUre Hunters zijn de piraten, de schatzoekers en alles wat niet in de natuur hoort zijn de schatten. Wij zijn trots, maken avonturen mee en genieten van onze natuur. Met de TrashUre Hunt methode wordt duidelijk bewezen dat opruimen en plezier samen kunnen gaan. De deelnemers leren spelenderwijs wat in de natuur thuis hoort, en dat het schoon moet zijn, dat spullen kunstwerken kunnen zijn en hergebruikt kunnen worden. Alles in het leven begint met opruimen. Laten we met z’n allen genieten van de buitenlucht, de gezelligheid, en beteken gelijk iets voor de natuur en de wereld!

Wat is NLdoet?

Het Oranje Fonds organiseert elk jaar samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. De afgelopen 10 jaar zijn er maar liefst 40.000 klussen geklaard en hebben 1,5 miljoen mensen deelgenomen.

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

Bekijk meer informatie op de Facebookpagina van TrashUre Hunt.