TSH Music Tour Hummingbird style

28 maart 2020, TSH Music Tour. Een tour naar bijzondere plekken waar muziek het onderwerp is. Ontdek de leukste plekjes van de Stationsbuurt onder leiding van een enthousiaste gids en geniet/ga los! Wie neem jij mee op dit muzikale avontuur?

Hummingbird staat voor verrassingen

Biba Hummingbird Music Tour by Iwan de Brabander

Na het succes van de andere muziek expedities, staat de organisatie, Hummingbird Music, te trappelen om de bezoekers van de The Student Hotel Music Tour op hun muzikale paden te laten lopen en dansen. Op 6 verschillende locaties wordt nieuw muzikaal talent gepresenteerd tijdens een kort concert. Ikzelf heb verschillende tours by Hummingbird mogen beleven en een belevenis is het! Van in een kerk chille-ogen dicht-genieten van een singer songwriter (Biba) tot jumpen in een kluis bij een über indie punkrockband (The Stangs).

The Student Hotel als beginpunt

Peach Fokkerhaven dagen Hummingbird Music by Iwan de Brabander

De Tour begint en eindigt in The Student Hotel aan de Hoefkade 9, Den Haag. Vanaf 18:30 uur worden de groepen ingedeeld voor hun muzikale reis. 6 groepen gaan achter een Hummingbird-gids aan voor een muzikaal verhaal. Een verhaal waar locatie en muziek samen komen. Voorafgaand aan de 2,5 uur durende tour kan er gegeten worden in het restaurant van het Student Hotel, The Commons. Een plekje reserveren voor een (vega, kip of vlees) burgermenu met frietjes voor 12,50 euro kan via thehague@thecommonsrestaurant.com. TSH Music Tour sluit vanzelfsprekend af met een afterparty met band en DJ.

Genre: Muzikale ontdekkingsreis
Datum: zaterdag 28 maart 2020
Aanvangstijd: 18:30
Eindtijd tour: 21:30
Eindfeest: 21:30 – 23:00 uur
Locatie: Startlocatie TSH, Hoefkade 9
Ticket: €15,00
Special TSH Music Tour dinner: 17:30 tot 18:30 uur
Burgermenu met frietjes (vega, kip of vlees) voor €12,50, te reserveren via:
thehague@thecommonsrestaurant.com
Tickets:
Facebook: https://www.facebook.com/events/476492596630194/

Kortom… Hummingbird Music staat altijd voor een feestje. Zie hieronder…