Uit Het Gareel: een perfecte combi van artwork en muziek

Op 31 mei kun je genieten van de perfecte combinatie van kunst en muziek bij het gratis toegankelijke festival Uit Het Gareel in de Haagse binnenstad. Lokale kunstenaars en muzikanten laten zijn of haar talenten zien. Locaties als The Grey Space in the Middle, Bleyenberg, Zèta en het Paardcafé werken mee aan dit initiatief. En Haags elektronisch muziekfestival ‘The Crave’ verzorgt het spetterende muziekprogramma.

Haagse kunstenaars met verschillende stijlen

Timetable uit het gareel 2019

Tijdens Uit Het Gareel kun je kunst aanschouwen van Haagse kunstenaars als Danny Wolfers AKA Legowelt, SOGO, Jawgem AKA Jochem van Aller, Erwin Verkade, Melvin Tas en Irene van Aarle. De stijlen van de kunstenaars zijn zeer uiteenlopend; van fotografie tot illustraties en schilderijen.

Ga mee met de gratis kunsttours

Foto: Soetrisman Waidoe

De opening van Uit Het Gareel is om 20:00 in The Grey Space in the Middle. Hierna kun je deelnemen aan twee gratis tours met als host kunstenaar en presentator Philip Vermeulen. Laat je begeleiden naar de verschillende locaties en verwonder je over de prachtige kunst. De artiesten vertellen met plezier meer over hun werk.

Afterparty met bands en dj’s

Paardcafe Uit het gareel 11-10-2018 55
Foto: Soetrisman Waidoe

De tours beginnen om 20:30 en om 22:30 in the Grey Space in the Middle en duren een uur. De tour eindigt in het Paardcafé voor een toffe afterparty met bands en dj’s. Ga voor meer informatie naar de website van Uit Het Gareel.