Uit Het Gareel zonovergoten editie

Zaterdag 11 juli Uit Het Gareel in The Student Hotel geven 16 kunstenaars uitleg over hun passie en hopen hun kunst mogelijk van een nieuw huis te voorzien. Van de kunst die vandaag wordt verkocht gaat een deel naar een goed doel! Hoe mooi is dat! Alle kunst vandaag is ‘uit het gareel’, uit pure emotie en hebben zoveel overeenkomsten en zijn toch zo anders van elkaar! Alhoewel de zon buiten schijnt, is het binnen in de zaal een zonovergoten kunstzinnige editie met lekkere muziek van dj’s op de achtergrond waar je ook ook plaatjes van Beukwerk Records kon scoren!!

Kracht in alle werken

Irene van Aarle @ Uit Het Gereel @ The Student Hotel by Iwan de Brabander

Het is een drukke bedoeling in het studentenhotel. Even wachten… en ja we mogen naar binnen. Kunst en muziek springen je tegemoet! Of het nou de uit een lijn doorgetrokken vloeiende lijnen van de kunst van Irene van Aarle, de harde emotionele kleurspektakels van NWAY zijn. De tig verschillende, maar dezelfde, maar toch andere beren op papieren vellen van SOGO. De krachtige mimiek-uitstralingen van de portretten van Anna Nunes of de kracht van de geschiedenis en heden die Jamel Armand in zijn werk stopt (die trouwens zijn kunst ook ter plekke aan het creëren is). De kracht spat er vanaf en dat is te zien in de uitdrukkingen van de bezoekers.

Toegankelijke kunst

Overzicht Uit Het Gereel @ The Student Hotel by Iwan de Brabander

Wat opvalt bij deze expositie is de locatie en de lage kunst-drempel. Je ziet het relaxte van alle kanten. De bezoekers krijgen, ook al kopen ze niks, een lach en een bedankje voor de interesse. De muziek uit de caravan pompt lekker tussen de mensen door. Een hele chille vibe. De kunstenaars krijgen de mooiste complimenten en wat ik begrijp is er ook best wat verkocht. En ook mooie bedragen naar het goede doel gegaan. Het is gezellig en tussen het kijken door kun je in de bar van het hotel ook nog een hapje en een drankje doen.

Uit Het Gareel is uit de kunst

Jamel Armand met blije VooDooPunk klant @ Uit Het Gereel @ The Student Hotel by Iwan de Brabander

Een hele mooie, goed bezochte en verzorgde, editie van Uit Het Gareel! Coole graffity-style, bizar gecombineerd lijnenspel, vette foto’s, magische kleurencombi’s, dikke- en dunne lijnen, precisie to the max! Een editie voor in de boeken en een voor herhaling… Een nieuwe versie dan!!! Superveel thanx aan de organisatie en de locatie en natuurlijk aan de artiesten: Adrian Rayne, Anna Nunes Portraits, Davor Smoljan, Dünya Atay, Erwin Verkade, Irene van Aarle, Jamel Armand, Jawgem, Joost Vermeer, Lotte van Uittert, NWay, Reinier Landwehr, Sioejeng Tsao, SOGOshow, Studio Poca
DJ Line-up: Banditas,  Grass Harp B2B Sam, Uit Het Gareel Sound System