Vaderdag op Bier en Braadfestival met Fokkerhaven Tour

Op Vaderdag 16 juni is de vierde editie van het Bier en Braadfestival op de Binckhorst in Den Haag. Voor alle stoere mannen, vaders en gezinnen verandert de Binckhaven in een tof festival vol barbecue, lokale foodtrucks, bier van Kompaan en live muziek. Tussen 12:00 en 20:00 uur is er van alles te doen, zien en beleven. Het programma is gevuld met workshops, boot-, wandel- en fietstochten door de wijk. En er is uitgebreid entertainment voor kinderen.

Barbecue, bier en een muzikale ontdekkingstocht

bier en braadfestival binckhorst

De barbecues staan aan, het bier is koud en de muzikanten zijn opgewarmd. Hummingbird Music verzorgt een rockend muzikaal programma van lokale Haagse bands die optreden rondom het water en tijdens de speciale Fokkerhaven Tour. Ready2Play levert jong muzikaal talent aan. Bezoekers ontdekken ook nieuwe plekken van de Binckhorst met verschillende tourtjes door de wijk.

Ook voor het stoere gezin

bier en braadfestival binckhorst

Families en kinderen staan op dit festival hoog in het vaandel. Voor veel vaders is het immers enorm leuk om Vaderdag met een drankje, live muziek, lekker eten en het gezin te vieren. En dat kan bij het Bier en Braadfestival. Bij het Haags kinderterrein draaien kinderen rondjes in de zweefmolen, maken stoere sleutelhangers, spuiten graffiti en slopen oud apparatuur.

Nieuw op Bier en Braadfestival: muzikale Fokkerhaven Tour

fokkerhaven tour
Foto: Wouter Vellekoop

Ontdek de Binckhorst op verrassende wijze tijdens de Fokkerhaven Tour, onderdeel van dit Bier en Braadfestival. Op reis langs nieuwe plekjes in de Binckhorst, zowel aan het water als op de oever. Ga mee met deze muzikale tour bij het Bier en Braadfestival op Vaderdag van 15.00 tot 17.00, onder begeleiding van een enthousiaste gids. Te voet en per boot word je verrast door onverwachte locaties waar nieuw muzikaal talent optreedt.

Ga voor meer informatie of kaartverkoop naar de Facebookpagina.

Fokkerhaven Festival in september

fokkerhaven festival

De Fokkerhaven Tour is het voorproefje en de lekkermaker voor hét gloednieuwe waterevenement van de Binckhorst: Fokkerhaven Festival. Op zondag 29 september vindt dit festival voor het eerst plaats in de Fokkerhaven, waar voor jong en oud van alles te doen en te zien is op en rondom de Trekvliet. Lees meer informatie op de website van het Fokkerhaven Festival.