Bruceband in Scrumpy: vette december editie

Zondag 15 december is het rocken bij de The Bruceband in Scrumpy in Wateringen tijdens de trouwe decembereditie. Altijd een feest met deze number one Springsteen tribute. Een volle zaal en drie uur knallen op en voor het podium. 1, 2, 1 2 3 4…!

Bruceband Scrumpy The comeback

Bruceband in Scrumpy
The Bruceband @ Scrumpy 2019 by Iwan de Brabander

Scrumpy is in december the place to be. Zo lekker net voor de Kerst de jaarlijks terugkerende matinee-show. De kaarten voor de inmiddels legendarische show zijn elk jaar op het moment van verkoop al uitverkocht. De sfeer in de Engels aanvoelende Scrumpy is altijd hetzelfde…. Feest, genieten, gezellig en alles is uitermate goed verzorgd. Een drankje, hapje en dat onder genot van drie uur muziek van The Boss door de supervette band met een hele hoop Boss-vlieg-uren… The Bruceband rockt weer als een malle. Helemaal los!

Bruceband On fire!

Bruceband in Scrumpy
The Bruceband @ Scrumpy 2019 by Iwan de Brabander

Maar weinig bands spelen drie uur. En dan al helemaal niet achter elkaar. Zoals ook Bruce Springsteen zelf, gaat The Bruceband van begin, tot minimaal drie uur later, met volle kracht. Een hoop dansende en meezingende fans op de verschillende songs geven een extra dimensie aan de al zo mooie avond. Met de enorme collectie van The Boss zijn songs, is het altijd afwachten wat de selectie is voor een Brucebandavond… Nou, heel veel moois. En natuurlijk ‘Merry Christmas Baby’!

Elk jaar speelt The Bruceband in Scrumpy en elk jaar is het weer een mega feest. Op naar volgend jaar. Of naar een van de optredens die ze dit jaar gaan doen in het kader van 45 jaar Born to Run album.