Vijf weekendtips voor 15 t/m 17 november in Den Haag

Het is weer zover: we zijn weer op de helft van de week! Tijd om uit te kijken naar het weekend in Den Haag. Er is natuurlijk weer genoeg te doen. Zie door de bomen het bos niet meer? Bekijk hier de uitgelichte vijf weekendtips voor 15 t/m 17 november 2019. Van de hele stad vol muziek bij Popronde Den Haag, intocht van Sinterklaas, Tresor x PIP, drie acts in Radar Café, tot vette garage punk uit de USA in Musicon.

1. Popronde Den Haag 2019

popronde den haag 2019

Op zaterdag 16 november staat bijna heel Den Haag in het teken van het rondreizende muziekfestival in de binnenstad: Popronde Den Haag 2019. Ontdek nog onbekende bands van buiten de regio. Van metal tot hiphop, van singer-songwriters tot drum ’n bass en van rock tot blues, bijna elk genre komt voorbij. Het is een showcasefestival voor elke muziekliefhebber.

De toegang is gratis. Bekijk de timetable hier.

2. Sinterklaasintocht Den Haag

sinterklaas den haag Vijf weekendtips voor 15 t/m 17 november

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan! Zaterdag 16 november is het weer vol spanning wachten voor de Intocht Sinterklaas Scheveningen 2019. Voor de 72ste keer komt de Sint met de Pieten de Haven van Scheveningen op zijn kop zetten. De Pieten hebben laten weten in de volle voorbereidingen te zijn om alle kinderen te voorzien van cadeaus en overheerlijk snoepgoed!

Na de aankomst in de haven rijden Sint en de Pieten een toer door de straten van Den Haag.
Bekijk de toer door Den Haag met richttijden hier.

3. Tresor x PIP Den Haag

Pip bij vijf weekendtips voor 15 t/m 17 november

In januari ging PIP naar Berlijn. En deze vrijdag 15 november komt Berlijn naar PIP. Een hele grote eer: TRESOR x PIP! In de line up: ADAM X, SLEEPARCHIVE (LIVE), MARCUS, JANINA, HANDMADE, FALHABER.

Koop je tickets via deze link https://bit.ly/2lYJOUP. Wacht niet te lang, want het is bijna helemaal uitverkocht.
Lees meer op Facebook.

4. Reino, James Burki, CooCoo in Radar Café

CooCoo Schollenpop 2019
Foto: Iwan de Brabander

Zaterdag 16 november kun je ook terecht voor een gratis muzikale avond bij Radar Café van Popradar. Reino is een driekoppige alternative dance-punk band gevestigd in Haarlem. Hun stijl is beïnvloed door bands als LCD Soundsystem, Enter Shikari, Blur, Talking Heads en Franz Ferdinand. James Burki is een band die een moderne popgevoeligheid, synthesizers uit de jaren 80 en traditionele rock combineert. Ze produceren vrolijke en pakkende maar authentieke indie-rocknummers. CooCoo is een jonge Pop-Punk / Alt-Rock band uit Rotterdam die we kennen van o.a. CooCoo-Fest.

Lees meer op Facebook van Popradar.

5. The Cutthroat Brothers (USA) + Wet Boys in Musicon

Liever uit je dak met garage punk? En dan het liefst ook uit de USA? Dan ben je zaterdag 16 november beter op je plek bij The Cutthroat Brothers en Wet Boys in Musicon! Toch mooi dat Musicon weer genoeg diverse genres naar Den Haag kan halen.

Kaartjes in de voorverkoop kosten €7,50 en €10,- aan de deur. Lees meer op de Facebook pagina van Musicon.