Vlaggetjesdag Keizerstraat line-up met o.a. Splendid! en Charly Lownoise

Op 15 juni is het weer tijd voor Vlaggetjesdag, het leukste feest op Scheveningen voor jong en oud. Van 12.30 tot 18.30 staan er dingen als oud-Hollandse spellen en haringhappen op het programma. En, om het event helemaal onvergetelijk te maken, geven headliners Splendid! en Charly Lownoise bij elkaar meer dan twee uur lang een topshow op het Vlaggetjesdag Live Muziekpodium in de Keizerstraat. Mis het dus niet.

Charly Lownoise

Charly Lownoise Concert Poppodium Saturnus

Met Mental Theo veroverde DJ Charly ‘Ramon Roelofs’ Lownoise de wereld met hun Happy Hardcore geluid. Wie in de jaren 90 is opgegroeid, kent de classics: Wonderful Days, Stars, Live at London, Your Smile, Hardcore Feelings, om er een paar te noemen. Met dezelfde energie als in die jaren, geeft hij nu nog steeds spetterende shows. Voor zijn hometown Scheveningen komt er nog een extra vibe los op Vlaggetjesdag Keizerstraat, belooft hij.

Splendid!

splendid 200 by the sea 2018

Deze Schevenings-Haagse popformatie met rocksteady reggae, soul & rockinvloeden is niets minder dan een absolute live-sensatie! De shows van Splendid! zijn een ervaring waar de vonken vanaf spatten. Zo speelde de band het publiek tijdens onder andere Lowlands, Parkpop, Live on the Beach, Sziget en Concert at Sea volledig ondersteboven. Aan de Scheveningse frontman Pat Smith zal het niet liggen: hij maakt die sterke live-reputatie keer op keer waar. En zeker in zijn eigen Scheveningen-Dorp op Vlaggetjesdag Keizerstraat!

The Big Hairy

the big hairy
Foto: Iwan de Brabander

Onder aanvoering van voormalig Suburbs-zanger Johan ter Schegget zal de op Scheveningen populaire live performance band The Big Hairy de ultieme opwarmer zijn voor de slotacts. Vier topmuzikanten die hun vunzige, maar o zo aanstekelijke en powervolle uitvoeringen van de Beastie Boys, de Stones, Brood, Bowie, The Kinks, Talking Heads, Black Sabbath, Dandy Warhols, Nirvana en nog veel meer op je loslaten!

Talenten Aan Zee programmering

Vlaggetjesdag Live Muziekpodium Keizerstraat is onderdeel van het evenement Talenten Aan Zee, dat jonge Scheveningse artiesten, muzikanten, dansers en bands workshops, masterclasses én een podium biedt. Lees meer over dit mooie initiatief en het programma in het vorige bericht.

Voor meer informatie ga je naar de Facebookpagina.