Waterpop 2019: muziekfestival en theater voor het hele gezin

Festivals, we kunnen er geen genoeg van krijgen! Zeker met deze zomerse temperaturen kijken we rijkhalzend uit naar het volgende koude drankje terwijl we genieten van elkaar en live muziek. Op 10 augustus is het tijd voor de 42ste editie van Waterpop in het Hofpark in Wateringen. Met een kinderknutselhoek, straattheater en live muziek van bands als Moncrieff, Tape Toy, Channel Zero en Bo Saris is Waterpop 2019 plezier voor het hele gezin. Foto boven: Jolanda van Wijhe.

Nieuwe en bekende artiesten

Het publiek komt van heinde en verre naar dit gratis toegankelijke festival. Waterpop 2019 heeft namelijk een sterke muzikale programmering. Dit jaar speelt Moncrieff uit Ierland op het festival. Begonnen als achtergrondzanger bij Adele en timmert nu met een solocarrière aan de weg. De jonge band Tape Toy komt het publiek losmaken met vrolijke Bubble Grunge. Heavy Metal band Channel Zero uit België zorgt dit jaar voor zwiepende haren en misschien wel een moshpit. Een unieke kans om deze band mee te maken, aangezien ze niet meer vaak optreden.

Soul en funk is niet vaak geboekt op Waterpop. Dit jaar staat wel de charismatische Bo Saris, aka Boris, met zijn band op het podium. Al jaren bekend om zijn soulvolle sound. Een beetje meer funk hier en daar, en Bo Saris maakt er met zijn sfeervolle show een spetterend geheel van. Geen wonder Waterpop 2019 hem maar wat graag boekten.

Lees meer over Waterpop op de website.