Waterpop 2020: Lucky Fonz III opent festival

Op 8 augustus opent niemand minder dan Lucky Fonz III het gratis toegankelijke familiefestival Waterpop 2020. Elk jaar opent het festival met een kinderband en is er de rest van de middag een gezellige kinderhoek en straattheater. Ook maakt het festival bekend singer songwriter Tim Dawn toegevoegd te hebben aan het programma. Vorige maand werden de eerste namen als Ed Struijlaart, Elle Hollis en Tessa Dixson bekend.

Lucky Fonz III

Steltenloopsters @ Waterpop 2019
Foto: Iwan de Brabander

Waterpop heeft een naam hoog te houden op het maken van interessante muzikale keuzes. De kinderband van dit jaar is zo’n bijzondere keuze. Niemand minder dan Lucky Fonz III opent, als kinderact, het festival. Hij is bij veel mensen bekend van zijn optredens bij DWDD, maar natuurlijk ook van zijn altijd bijzonder goed in het gehoor liggende hits. Zijn Nederlandstalige liedjes hebben scherpe en humoristische teksten. Speciaal voor de kinderen past hij zijn normale show aan. Dat wordt genieten voor zowel de kinderen als de ouders!

Tim Dawn

De Utrechtse singer-songwriter Tim Dawn beleeft een vliegende start van zijn nu al indrukwekkende carrière. Zijn eerste singles ‘Walking On A Wire’ en ‘Bite The Bullet; zijn niet alleen wonderschoon, maar werden al snel opgepikt door onder andere Radio 2 (allebei TopSong) en 3FM, dat hem afgelopen jaar nog uitriep tot nieuwe 3FM Talent.