Winterfest 2019: eerste namen bekend

Op 30 maart 2019 is er eindelijk weer een nieuwe editie van muziekfestival Winterfest van Popradar in Loosduinen. Vandaag maakte de organisatie de eerste 24 van 60 namen bekend. Van bekende bands als de Suburbs, TABS en Durango tot aan nieuw talent Beyond the Moon. Maar ook Bandsessies en diverse coverbands ontbreken niet op het programma.

De eerste 24 namen op Winterfest 2019

winterfest 2019 poster programma

De Pop-in komt terug 

Voor iedereen die niet kan wennen aan de naam Popradar brengt Winterfest de Pop-In, de voorloper van het HPC Café, terug. In de nieuwe Pop-In staat een aantal bands van toen als Girlstalk, Suburbs, Deflour en Durango op het podium.

Locale acts zorgen voor invulling van de ruimtes. De band TABS neemt je bijvoorbeeld bij ´The Hippie Cave´mee terug in de tijd. Bands als Invasion, G.R.A.P en Mad Jam spelen nummers uit vervlogen tijden. Ook het bijzondere project Bandsessies, een initiatief van de stichting Anton Constandse, speelt in The Hippie Cave.

In de middag zijn er voor muzikanten ook verschillende workshops en masterclasses. Popradar Music Support organsiseert dit samen met Haagse muziekprofessionals en muziekscholen.