World’s Fastest Drummer The Netherlands: drummers doe mee!

Sla jij als drummer de meeste drumnoten binnen één minuut? Doe dan morgen 15 juni (Vlaggetjesdag) tussen 10.00 – 15.30 mee aan de kick-off van ‘World’s Fastest Drummer The Netherlands’ op de Badhuisstraat 75, vlak voor De Scheveningse Muziekschuur. Dit event is een uit Amerika overgewaaid fenomeen onder leiding van drummer Barry Kruik van De Scheveningse Muziekschuur. Foto: Sicco van Grieken.

World’s Fastest Drummer The Netherlands

Barry Kruik, eigenaar van De Scheveningse Muziekschuur én zijn drumschool, heeft het stokje als director van ‘World’s Fastest Drummer The Netherlands’ overgenomen van drummer Cor Jansen. Jansen heeft dit concept middels een licentie in Nederland geïntroduceerd in 2016. Zelf nam hij deel aan de jaarlijkse WK-finale in Nashville van dit wereldwijde drumconcept. Vanaf dat moment ging ‘WDF The Netherlands’ op tour, met onder andere een prominente plek op HerfstFest van Haagse drummer Koen Herst. Er kwamen 5.000 drummers op het event af en 850 drummers sloegen mee. Barry Kruik heeft grote plannen met WFD The Netherlands op en na Vlaggetjesdag op Scheveningen.

Snelste drummer van Scheveningen

Iedereen mag morgen op Vlaggetjesdag een poging wagen om de snelste drummer van Scheveningen te worden. Win mooie prijzen als een Adams bassdrum twin-pedaal of Adams bassdrum pedaal, een Drumeo ‘Best Beginner’ drumboek inclusief één maand gratis online lessen, Adams stokkentassen, drumstokken, drumlessen én gratis uren zelf los gaan op een drumstel in de studio van Barry. Mis dit dus niet! De prijsuitreiking is om 16.00 uur.

Ga voor meer informatie over ‘World’s Fastest Drummer The Netherlands’ naar de website.