Yes! Het is bijna HipFest 2020. En Goldband sluit af!

Zo dan. HipFest 2020. De laatste loodjes naar de lente worden een makkie. HipFest maakt een line up bekend waar de zon spontaan van aan gaat: 45Acid Babies, Tumbleweed, Benjamin Fro, Tessel, Josephine Odhil, Jam de la Crème, Banana Savannah, Teddy’s Hit, Certain Animals, The Koalaz, Bongloard, Nemsis, Hete Kolen, City Lights, DJ Friss en de hottest van de hottest Goldband als afsluiter!

HipFest Talent Stage

Talentontwikkeling is een belangrijke pijler voor HipFest. Voor deze editie richt het festival samen met gitaarspeciaalzaak Max Guitar het Max Guitar Talent Stage in, waarop van 16.00 – 20.00 volop showcases van jonge talentvolle bands en singer-songwriters te zien zijn. HipFest gaat hiervoor de samenwerking aan met diverse muziekscholen, zoals YMCA Scheveningen, Ready to Play en Popschool Remco Visker.

De Keizerstraat Rocks!

Behalve uit het brede muziekmenu van rock, garagerock, surf, reggae, rap en urban, kan je ook culinair uitstekende keuzes maken. Want behalve het Talent Stage en in het Poppodium Saturnus, worden de podia gebouwd in de allerleukste horecagelegenheden, die de Keizerstraat rijk is: De Snoeshaan, de Maatschappij, Meneer Chocola en tante Knier.  

Storm Ciara of storm Dennis zijn er niks bij. Bij deze zesde editie van het GRATIS toegankelijke HipFest zal het spreekwoordelijke dak er ongetwijfeld af gaan. Wij kunnen niet wachten. 

Zaterdag 28 maart 2020 | Keizerstraat Scheveningen | Aanvang 16:00 uur | GRATIS | www.hipfest.nl | Facebook |Instagram