Yes vrijdag Musicon is ON!

Vanaf 11 mei zijn de muzieklessen weer opgestart en nu dan meer heugelijk nieuws. 1 juni staan de muziekoefenruimtes weer tot ieders beschikking en gaan het muziekcafé en het terras open. Alles met met de nodige maatregelen, maar open! Musicon is ON!

I Saw The Deep live online

Musicon I Saw The Deep live concert

Harde rock om de nieuwe vrijheden te vieren en wat verwacht je dan? Lekkere hardrock in de rocktent van Den Haag. I Saw The Deep gaat vrijdag 29 mei vanaf 21:00 uur anderhalf uur vol op rockvolume. Harde, rete-strakke tunes met een vol-volumestem! Darrell La Clé, Domenico San Giorgi en Niels Budel knalle met de livestream een berg good vibes je huis in. Vette muziek en dan nog lekker gespeeld ook…. De live-stream is te zien op www.facebook.com/musicon.nl. Nu nog online, hopelijk snel met wat mensen en dan weer volle zalen. 

Musicon geeft wat ze kan!

Youri Lentjes Musicon by Iwan de Brabander

Met kleine stapjes mag er steeds meer en kunnen we met z’n allen steeds meer genieten van wat we zo graag beleven. Live muziek en dat op de mooie plekken die ons daarin zo op onze wenken verzorgen. Musicon is hard op weg… 6 juni de kick off van de zaterdagse Urban zang en rap, Your Stage Urban. Kom oefenen in een van de net opgeknapte kleine zalen of een van de oh zo bekende oefenruimtes op een van de tijden, of alle tijden; ma – vr: 18:00 – 22:00 uur, za – zo: 15:30 – 18:30 uur, en 19:00 – 22:00 uur.

Op naar meer

Dana Qadri Musicon by Iwan de Brabander

Kijk vrijdag dus vanaf thuis, plan een volgend bezoek of een jam met vrienden of lekker oefenen met je eigen band of ga alleen los met je instrument. Wil je komen… neem even contact op, er zit voorlopig nog een Corona-geregistreerd-maximum op het aantal mensen.
Het café hanteert tijdelijk andere openingstijden, namelijk;
ma – vr: 17:00 – 23:00 uur.
za – zo: 15:00 – 23:00 uur.
De festivals van Musicon en Haagse poppartners worden doorgezet naar 2021 inclusief de Musicon’s (kwart eeuw) jubileumviering(en)!

Het kijken van de online concerten is gratis maar donaties zijn van harte welkom via Voordekunst: www.voordekunst.nl/projecten/10485-share-support-live-music