Zeeheldenfestival 40 jaar: artiesten schrijf je nu in!

Het Zeeheldenfestival een van de leukste festivals in Den Haag. Een buurtfeestje dat is uitgegroeid tot een waardig vijfdaags festival. Dit jaar is het extra bijzonder! En wel omdat Den Haag van woensdag 1 juli tot en met zondag 5 juli 2020 ‘Zeeheldenfestival 40 jaar’ viert! Artiesten die mee willen doen met deze jubileumeditie kunnen zich vanaf nu inschrijven. Wees op tijd, want het wordt een spetterende 40ste editie!

Zeeheldenfestival in de prijzen

beste haagse initiatief 2019 Zeeheldenfestival
Foto: Remco Miltenburg

Onlangs viel het festival al in de prijzen tijdens de Haagse Popprijzen 2019. Trotse medewerkers Michel Kester, Arthur Janssen en Ernst Dom gingen met de prijs Beste Haagse Initiatief, overhandigd door Sjoerd van Schuylenburch, de nachtburgemeester van Den Haag, naar huis. Een waardige beloning voor bijna 40 jaar een prachtig festival neerzetten.

Schrijf je nu in

zeeheldenfestival 40 jaar cover

Artiesten meld je nu aan! Aanmelden kan tot uiterlijk 15 februari 2020. Je wordt na deze datum via mail op de hoogte gesteld of je bent geselecteerd voor ‘Zeeheldenfestival 40 jaar’. Geen artiest, maar wil je wel een bijdrage leveren aan dit leuke festival? Het Zeeheldenfestival wordt georganiseerd en gerund door vrijwilligers. Meld je ook aan als vrijwilliger. Bijvoorbeeld voor de programmering, publiciteit, sponsorwerving of faciliteiten. Of help mee tijdens het festival zelf met schminken, de klimmuur, een rommelkraam, eten, de bar, etc. Ook sponsors zijn hard nodig en kunnen hier terecht.

Tot juli!