Zeehonden op Scheveningen

Vandaag, 2 maart heb ik een heel bijzondere ochtend op het Scheveningse strand. Ik ging op zoek naar de zeehonden die gespot waren. Eerder had ik tevergeefs al een paar pogingen gewaagd. Toch zag ik ze steeds op Facebook langskomen in posts en was ik een klein beetje jaloers. Vanochend tijdens een nieuwe wandeling zag ik ze eindelijk.

Drie zeehonden op het Scheveningse strand

zeehonden scheveningen
Foto: Ilja Vlietstra

Ineens waren ze er, drie zeehonden op Scheveningen! Ik ben superblij dat ik ze prachtig op de foto’s kan zetten. Uiteraard zijn er meer fotografen om me heen die dit tafereel vastleggen. Het is nog vroeg en er zijn niet veel toeschouwers. Een enkele hardloopploeg rent voorbij. Sommigen staan even stil om de zeehonden te bekijken. Wat een bijzondere belevenis, zo dichtbij huis!

zeehonden scheveningen
Foto: Ilja Vlietstra

Meer over dit onderwerp

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om u de beste mogelijkheden van de website te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten